RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÁS

A rendezvénybiztosítás a személyvédelemhez, a testőri munkához közel álló biztonsági szakterület. A legnagyobb különbség az, hogy itt nem egy konkrét, vagy kisebb számú személy védelmét kell megoldani, hanem egy nagyobb csoportét. A hangsúly a rendezvény zavartalanságán van, amely párosul a személyek biztonságának a megőrzésével. A személyek biztonsága, az emberi élet és a testi épség megőrzése itt is a legelső helyen van.

A rendezvénybiztosítás célja:

  • a rendezvény zavartalanságának a biztosítása,
  • a rendbontásra irányuló tevékenységek megakadályozása,
  • illetéktelen személyek kiszűrése és távol tartása,
  • rendbontók kiszűrése és kiemelése,

A Private Swat Group nagyon fontosnak tartja, hogy a rendezvénybiztosításoknál minden megrendelő legnagyobb megelégedésére a lehető legnagyobb diszkrécióval lássa el munkáját, hogy Önnek a szórakozásra kelljen összpontosítania.

Kérje ajánlatunkat rendezvénybiztosításra!

Rendezvénybiztosítás

Miben segíthet a rendezvénybiztosítás?

A rendezvénybiztosítás egy olyan biztonsági szakterület, amely a személyvédelemmel és a testőri munkával rokoni kapcsolatban van, viszont a nagy különbség az, hogy itt nem egy konkrét személy, hanem kisebb vagy nagyobb számú csoport biztonságát kell megóvni és a rendezvény zavartalanságát megőrizni. Amennyiben rendezvényt szervez, akkor nagy segítéségére lehet ennek megoldásában a rendezvénybiztosításra szakosodott cégünk.

7+1 alkalom, amikor célszerű rendezvénybiztosítást igénybe venni

A rendezvénybiztosítást sokan tarthatják luxusnak, esetleg az árak miatt, pedig sokszor szükséges, illetve ésszerű döntés az igénybevétele.Egy nagy létszámú céges rendezvényt sosem árt biztosítani. A tömegmámor, vagy egy céges bulin az alkoholos mámor, sok dolgozóban felszabadíthatja az elfojtott indulatokat. Ilyenkor praktikus, ha van egy külsős szakember, aki a renitens embert időben kikíséri.