NYITVATARTÁSHétköznap: 08:00 - 16:00
Üzenet írás

7+1 alkalom, amikor célszerű rendezvénybiztosítást igénybe venni

A rendezvénybiztosítást sokan tarthatják luxusnak, esetleg az árak miatt, pedig sokszor szükséges, illetve ésszerű döntés az igénybevétele.

Lássunk tehát néhány példát arra, hogy milyen rendezvényeken ajánljuk a rendezvénybiztosítást:

1., Céges rendezvények. Egy nagy létszámú céges rendezvényt sosem árt biztosítani. A tömegmámor, vagy egy céges bulin az alkoholos mámor, sok dolgozóban felszabadíthatja az elfojtott indulatokat. Ilyenkor praktikus, ha van egy külsős szakember, aki a renitens embert időben kikíséri.
Ha pedig egy olyan meetinget szervezünk, ahol tömeges elbocsájtásokat fogunk bejelenteni, javasolt egy több fős, vérprofi rendezvénybiztosító személyzet segítségét kérni, akik szükség esetén megfelelően tudnak fellépni az indulatok elszabadulása, és a tettlegesség ellen.

2., Sportesemények. Egy sportmérkőzésen is könnyen elharapózhatnak az indulatok, ezt nyilván senkinek sem kell részletezni. Az ilyen eseményeket szervezőknek nem véletlenül kötelező, esetleg kötelezően ajánlott a rendezvénybiztosítás.

3., Politikai rendezvények. A politikai életben tulajdonképpen bárki lehet megosztó. Ha a településünkre, a tulajdonunkban lévő rendezvényhelyszínre, vagy bármilyen, a felelősségünk alá tartozó területre politikai szerepet vállaló személy érkezik, célszerű igénybe venni a rendezvénybiztosítást.

4., Fesztiválok. A fesztiválokon tömeg van, mindenki felszabadultabb, illetve sajnos az alkohol, esetleg egyéb tudatmódosító szerek is megjelenhetnek. Soha ne szervezzen meg egy fesztivált rendezvénybiztosítás nélkül!

5., Kiállítások. Itt leginkább az értékes, mégis sérülékeny vagyontárgyak védelme, illetve az illetéktelen, vagy jegy nélküli behatolás miatt fontos a rendezvénybiztosítást választani. Gondoljunk a falunapokra, szüreti vásárra, vagy az iskolák által szervezett családi, jótékonysági rendezvényekre is.

6., Bulik, partyk. Nagyobb disco, buli, party szervezése esetén a rendezvénybiztosítás kihagyhatatlan! De ide sorolhatunk bármilyen ünnepséget vagy fogadást is.

7., Esküvők. Még mindig sokan szerveznek nagyobb esküvőket, ahol a rendbontás esélye is nagyobb. Akár az ifjú pár egybekelése is kiválthat sokakban indulatot, de később az alkohol- és bulimámor már egészen gyakori kockázatot jelent! Ha például egy népszerű közszereplő készül egybekelni, vagy ha tart attól, hogy sokan fognak a kelleténél jobban felönteni a garatra, kérjen rendezvénybiztosítást a nyugalom érdekében!

+1., Születésnapok. Ha egy kerekebb évfordulót nagyobb társaságban, nyilvános helyszínen, esetleg valamilyen nagyobb programmal egybekötve tartana, szintén ajánlott a rendezvénybiztosítás. Itt ugyanúgy lehetséges, hogy ki kell kísérni valakit, ha rosszul lesz, elkószál, vagy felgyülemlik benne az indulat.

A rendezvénybiztosítást tehát minden olyan rendezvény szervezőjének ajánljuk, ahol viszonylag sokan vesznek részt, ahol többen lesznek olyanok, akiket nem ismerünk, esetleg olyankor, amikor rendezvény jellege miatt – például politikai és sporteseményeken, rosszabb hírt közlő céges rendezvényeken – rossz közhangulat uralkodhat el.

Mindezeken felül pedig nyilván nincsen olyan rendezvény, ahol nem jöhetne jól a rendezvénybiztosítással foglalkozó szakemberek segítő jelenléte. Ha nem érzi teljesen biztonságban magát, mi BIZTOSAN segítünk!