NYITVATARTÁSHétköznap: 08:00 - 16:00
Üzenet írás

Magánnyomozás Budapest, magánnyomozó Budapest


Irodánk magánnyomozói   megbízásait, a Szervezet Bűnözési Osztály volt Vezetője irányítja, 20 évesszakmai múlttal. Minden egyes munkát a legnagyobb körültekintéssel éstitoktartással végezzük melyet az ügyek jelegéhez és ügyfelünk kéréséhez igazítunk.

Magánnyomozónk munkáját szervezettől kivált további fő nyomozók segíti, akik agyilkossági és a szervezetbűnözés elleni területen szerzetek sok évestapasztalatot.


Mi a magánnyomozó?


magánnyomozó egy olyanszemély, aki más, általában magánszemély megbízásából végez privát nyomozóitevékenységet. Ez többféle lehet, irányulhat eltűnt személy felkutatására,illegális gazdasági cselekmények leleplezésére, esetleg hűtlen házastárslebuktatására is.

A magánnyomozás területei között említhetjük a teljesség igénye nélkül az üzleti hírszerzés aktív (offenzív) válfajait (Átvilágítás - Due diligence, Versenypiaci hírszerzés), illetve a védelmi, preventív (defenzív)jellegű információszerző (felvétel előtti és időszakos biztonsági, adat-, és titokvédelmi, információbiztonsági és háttér ellenőrzések, biztonsági és üzleti kockázat felmérés és tanácsadás).

Ugyan csak nem elhanyagolhatóan jelentkezik igényként a különböző bekövetkezett rendkívüli események, bűncselekmények nyomozásában való szerepvállalás magánnyomozóként, az illetékes hatóságokkal történő együttműködés keretében.

A magánnyomozás megbízás, annaktárgya minden esetben titkos, de hogy általában milyen lehetőségei vannak egymagánnyomozónak, azok nem.

A megbízók sok esetben a regényekben olvasottakat,filmekben látott módszereket, eszközöket társítják a magánnyomozás gyakorlati lehetőségekkel,így nem kevés számban irreális, olykor a törvény adta lehetőségeken messzetúlmutató igényekkel lépnek fel. 

Magánnyomozás Budapest


Magánnyomozó Budapesten több éves tapasztalattal! Keressen minket elérhetőségeinken bizalommal!

Magánnyomozás