NYITVATARTÁSHétköznap: 08:00 - 16:00
Üzenet írás

ÉLŐ-ERŐS ŐRZÉS


Az élőerős védelem egy olyan terület a biztonsági szegmensben, ahol nagyon jól felkészült és tapasztalt biztonsági szakemberekre van szükség! Társaságunk Biztonsági Igazgatója által felállított szigorú szűrési rendszeren esnek át a hozzánk jelentkező biztonsági őrök. Ki kell emelnem, hogy biztonsági személyzetünk tagjai kiemelkedő és aktív küzdősportokat űző személyek alkotják. Ugyan úgy, jelen vagyunk a Budapesti éjszakai vendéglátó egységek védelmét ellátó területen, mint az építőipar területén található őrzési munkákban. 

Az élőerős őrzést objektumokban, ipari létesítményekben, üzemekben, telephelyeken, gyárakban, irodaházakban is alkalmazzuk.


Az őrök ellenőrzik a ki és belépési jogosultságokat, a személyek és gépjárművek esetében is. Őrzik az objektumot, valamint a nyílt területen anyagokat,árukat,és védik a külső behatolásokkal szemben. Figyelemmel kísérik a területen lévő technikai eszközök riasztásait pl.:tűzjelző, riasztó, kamera rendszer, stb. A megrendelő által meghatározott dokumentumokat vezetik és recepciós szolgálatot is ellátnak. A rendkívüli eseményeket a járőrözés során figyelik, és megteszik a szükséges intézkedéseket pl.:csőtörés,áramkimaradás, stb. 

Élő-erős őrzés, élőerős őrzés Budapest, élőerős védelem

élő-erős őrzés