NYITVATARTÁSHétköznap: 08:00 - 16:00
Üzenet írás

Rólunk

img

Bemutatkozás

Társaságunk 2011-ben alakult, melynek fő profilja a Követeléskezelés, Magánnyomozás és az Objektum védelem. Országos szinten vagyunk jelen és képviseljük megbízóink érdekeit kellő megelégedésre. Cégünk magánnyomozói részlegét a Szervezett Bűnözési Osztály volt Vezetője irányítja, aki 20 éves szakmai múlttal rendelkezik, továbbá korábban a szervezettől kivált további fő nyomozók segítik munkánkat, akik a gyilkossági és a szervezett bűnözés elleni területen szereztek sok éves tapasztalatot.

Cég leírás

A SWAT Privat Group Zrt. igazodva a gazdasági élet szereplői által megfogalmazott fokozódó igényekhez - elsősorban követelések behajtására, kezelésére, valamint birtokvédelemre szakosodott gazdasági társaság. Tevékenységünket jogi háttérrel, megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársakkal biztosítjuk, az Ügyfelekkel történő folyamatos kapcsolattartás és maximális diszkréció mellett. Vállaljuk a követelések érvényesítését a tanácsadástól, a bírósági eljárástól kezdve egészen a végrehajtásig, miközben munkatársaink a törvényesség szem előtt tartása mellett személyesen is felveszik az adósokkal a kapcsolatot a megbízás mielőbbi teljesítése érdekében. Tevékenységi körünkbe tartozik még a személyi biztonsági őrszolgálat biztosítása telephelyekre, raktárakba és irodaépületekbe egyaránt.

Munkatársaink megfelelő képesítéssel, szakmai tapasztalattal, és a munkavégzés jellegéhez igazodó megjelenéssel látják el feladataikat. Üzleti filozófiánk a törvényesség, a megbízhatóság és a siker alappillérei épül. Társaságunk éppen olyan alapossággal jár el a kisebb és egyszerűbbnek tűnő ügyekben, mint a jelentős értékű megbízások teljesítése során, hiszen tudjuk, hogy mindenki számára a saját ügye a legfontosabb.

Munkatársaink kiválasztása szigorú kiválasztási rendszer mellett történik, maximális titoktartási kötelezettség mellett, amelynek eredményeképpen elmondhatjuk, hogy cégünk megalakulása óta a rábízott feladatokat kivétel nélkül sikeresen teljesítette. Hisszük azt, hogy nincsen fellelhetetlen adós, és teljesíthetetlen követelés.

Cégünk azért alakult, hogy ebben Ön is hihessen és Megbízóink, valamint leendő Ügyfeleink megbízásait maradéktalanul teljesítsük.